Известие

Collapse
No announcement yet.

ИСКАМ ДА КУПЯ ТОВА>>>>>>САВЕТИ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ИСКАМ ДА КУПЯ ТОВА>>>>>>САВЕТИ

ЗРАВЕЙТЕ МОМ4ЕТА 4ЕТОХ ДОСТА ПРЕДИ ДА ПО4НА ДА ПИ6А И МИСЛЯ 4Е САМ НАЯСНО С ПРАВИЛАТА.АКО НЕщО ЗГАФЯ КАЖЕТЕ ИЛИ ТРИЙТЕ.ПО ТЕМАТА МИСЛЯ ДА КУПЯ ТАЗИ КОЛА ДАЪТЕ МИ НЯКАКВИ САВЕТИ И АКО МЯКОЙ ПОЗНАВА КОЛАТА И МОЖЕ ДА МИ ПОМОГНЕ щЕ САМ МУ БЛАГОДАРЕН.КОЛАТА Е 98Г.НА 102000КМ.МНОГО ЗАПАЗЕНА 1.4 ТУИН СПАРК 16В 103к.с. ОБСЛУВЕНА НАЦЯЛО ПРЕДИ 1000км.ГУМИТЕ СА ДОБРЕНОВ АКОМУЛАТОР,НОВИ СВЕщИ.СД ПАНАСОНИК.САЛОНА Е КАТО НОВ.КОЛЕГАТА ВИ МИ Я ПРОДАВА ЗА 4000лв. САМО ДЕТО НЯМА КЛИМАТИК.ЗАСЛУЖАВА ЛИ СИ

Човече, пиши като хората...Поне с малки букви и по възможност без най-грубите правописни грешки

Иначе, доколкото загрявам, става дума за една синя "тунинг" 146ца, която се мандахерцаше по-надолу в раздела?
    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

извинявам се за правописа ама не сам свикнал с кирилицата.а относно колата да са6тата дето се мандахерца по надоло

Comment

ей таз

Comment

Ми...харесваш си един от сервизите на клуба, караш я да я огледат и ако е читава и те влече, плащаш я и си заминаваш

Мен лично поне на външен вид, като изключим "тунинг" лепенчиците и мигачите(дано няма сини пръскалки ) много ми харесва
          Двигателчето в един момент може да ти дойде слабичко, а и климатика не е лоша екстра.Поразгледай и други колички, все пак, защото и с тея барабани отзад ми се струва доста постничка тая количка.

Абе...направо като изключим единя външен вид с малки корекции, друго нищо нЕма... тааа за 4000лв трябва да е перфектна на мотор, че да си струва

OEM & Ventura Garage
          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от plamen_alfa
            извинявам се за правописа ама не сам свикнал с кирилицата
            Не си ли я учил в училище Аз там свикнах с нея

Иначе явно не си прочел задълбочено правилата - щеше да знаеш, че писането с главни букви се възприема като викане. 4 и 6 не са букви от азбуката, както каза днеска Търтейчето
            _______
            146 JTD - ex
            Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

ти там свикна с нея а на пс на кво се нау4и да пи6е6 на кирилица ли я по спокойно. аз сам за малко и си заминавам искам да си купя алфа не да се дразя,както не искам и да се дразнят със мене.

Comment

а мига4ите не са тези кристални са лепенка отзаде няма.както и на халогените

Comment

re

plamen_alfa, свиквай, за жалост масово отношението в този форум е грубо и тъпо. А за колата - изглежда добре. Това, че е с барабани нищо не значи. Иначе 65% от колите по света щяха да са много "несигурни". Абе въобще - в тоя форум разбирачи много, от разбиране чак може да те объркат. Поздрави
                  Alfa Romeo 1.4 imola

Comment

аз доста почетох форома и има някой хора които не са за тука тва е мое мнение аз съм член на друг форум и такива словоизявления не се допускат.моля обарнете внимание на комуникацията помвжду си

Comment

ти там свикна с нея а на пс на кво се нау4и да пи6е6 на кирилица ли я по спокойно. аз сам за малко и си заминавам искам да си купя алфа не да се дразя,както не искам и да се дразнят със мене.
                      И като си купиш АЛфа ли ще си замалко тук
                      Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
                      Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

тъй като се отнася за моята кола на кой харесва на кой не и виждам че се заформи спор а темата не е такава щте помоля темата да бЪде закючена.аз дадох идея на plamen_alfa да се разрови из форома и да поразпита.а вие му убихте желанието на 4овека.можех да продам колата два пати единия пат на пенсионер другия на жена , но не я дадох не сам на зор и искам да си дам колата на човек който ще я кара и ще я оцени. ..ЗАКЛЮЧВАЙ

Comment

Първоначално публикувано от trouble
                          И като си купиш АЛфа ли ще си замалко тук
                          първо незнам дали ще взема колата и второ обясни ми при такова отношение кво да диря тук

Comment

Първоначално публикувано от n.ianev
                            тъй като се отнася за моята кола на кой харесва на кой не и виждам че се заформи спор а темата не е такава щте помоля темата да бЪде закючена.аз дадох идея на plamen_alfa да се разрови из форома и да поразпита.а вие му убихте желанието на 4овека.можех да продам колата два пати единия пат на пенсионер другия на жена , но не я дадох не сам на зор и искам да си дам колата на човек който ще я кара и ще я оцени. ..ЗАКЛЮЧВАЙ
                            Чакай сега...човека пита за мнение за колата.Ако ще и на админа да е, всеки има право да каже какво мисли, според мен!
                            Аз 4000 за тая кола не бих дал...

OEM & Ventura Garage

Comment

ок човека пита за колата ти за нея ли му отговори или да го учиш да пише....както и да е да затворим тая тема и да не спорим че почнах да се дразнялаз имам вишо образование по бг фиология , но ми е по лесно да пиша на латиница. така съм свикнал

Comment

Working...
                              X